Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, ironii MAXIME la adresa lui George Maior: 'Mă emoționează profund afirmația'

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, membru în comisia de anchetă a alegerilor din 2009, a comentat ironic declarația fostului șef SRI, George Maior, care a spus că a „făcut un efort necesar de a traversa Atlanticul pentru a răspunde întrebărilor comisiei de anchetă”.

„Mă emoționează profund afirmația dlui Maior, că ar fi depus un efort pentru a traversa oceanul. Îi reamintesc marelui domn George Maior că este un angajat al statului român, deși domnia sa se consideră deasupra muritorilor de rând. Este plătit din banul public, ca atare era firesc să traverse oceanul că oricum nu l-a traversat pe banii domniei sale”, a spus Pleșoianu, într-o intervenție la Antena3.

Luni, Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 a decis să îl informeze pe președintele României, Klaus Iohannis, referitor la faptul că fostul director al SRI ambasadorul George Maior a refuzat să răspundă întrebărilor forului.

Propunerea a fost făcută de deputatul PSD Liviu Pleșoianu și a fost adoptată cu șapte voturi pentru, două împotrivă și trei abțineri. "La propunerea domnului Pleșoianu, colegii au votat să facem o informare către președintele României cu privire la faptul că răspunsurile date de domnul Maior nu au fost satisfăcătoare", a precizat președintele comisiei, deputatul PSD Oana Florea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.