Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu o TORPILEAZĂ pe Viorica Dăncilă: 'Îmi mențin părerea despre doamna Dăncilă, nu mă regăsesc în noua linie ideologică a PSD'

liviu plesoianu

Liviu Pleșoianu s-a clasat pe locul 2 în cursa pentru șefia PSD, cu 715 voturi, față de 2.463 cât a obținut noua șefă a PSD, Viorica Dăncilă. Pleșoianu a lansat un prim atac la adresa noii sale șefe și și-a anunțat candidatura la prezidențiale, fie că va fi susținut de PSD, fie că va candida indepedent.

”Am văzut că s-a rezonat cu mesajul meu. Am venit cu un singur gând: să transmit mesajul oamenilor simpli, cei de acasă. Mandatele s-au dat cum s-au dat. Mă regăsesc în actualul PSD, nu mă regăsesc în noua linie ideologică a PSD. PSD va funcționa ca orice partid. Îmi menţin părerea despre doamna Dăncilă şi tot ce sper e să nu ajung de acum să văd că există şi o doamna Dăncilă 3. Că doamna Dăncilă 2 există faţă de doamna Dăncilă 1. În niciun caz nu mă voi răzgândi. Voi merge mai departe. Mai urmează un congres la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august şi vom vedea atunci ce se întâmplă. Dacă nu voi fi susţinut, voi anunţa la momentul respectiv ce voi face mai departe. Eu am spus că voi candida şi voi candida cu siguranţă, într-un fel sau altul. (...) Ce înseamnă sprijinul PSD până la urmă? PSD pentru mine nu este CEx. PSD este alcătuit din oameni şi pulsul oamenilor eu l-am cam luat.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

Dacă PSD mai vrea să câştige vreodată alegerile prezidenţiale trebuie să înţeleagă, extrăgându-mă pe mine din ecuaţie, că e nevoie de oameni care să candideze pe această funcţie, să fie prezidenţiabili, capabili să aducă voturi şi din afara bazinul clasic al PSD, să convingă, aşa cum a convins partidul, în 2016, oameni care nu făceau parte din bazinul clasic să dea acestui partid acest scor foarte mare.”, a spus Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.