Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu vorbește despre 'țâfna elitistă' a lui Crin Antonescu: 'De ce să nu vă bateți joc până la capăt de cei care v-au votat cândva?' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
plesoianu

Fostul preşedinte al liberalilor, Crin Antonescu, a anunţat că şi-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor.

Din PSD, Liviu Pleșoianu are o reacție dură la revenirea lui Antonescu, cel care zicea că s-a retras definitiv din politică. Deputatul e îi aduce aminte fostului șef al Senatului că a ”acuplat” PNL cu PDL și numește decizia ”orgie politică”.

Citește și: Vești bune pentru o anumită categorie de bugetari-Se anunță o nouă minivacanță luna viitoare

”Despre țâfna elitistă a unui domn pe nume... Crin

Pentru că la o emisiune din 2017 a participat telefonic și domnul Crin Antonescu, făcând vorbire despre neprihănirile sale politice versus macularea celorlalți, mi-am permis să-l întreb și eu ceva. Anume: pe o scară a erorilor politice majore (și chiar stupefiante), unde s-ar situa coabitarea față de... ACUPLARE? Mă refeream, evident, la marea OPERĂ POLITICĂ a domnului Antonescu - acuplarea dintre PNL și PDL-ul lui Traian Băsescu... Puteți urmări răspunsul în fragmentul video atașat. În ce mă privește, rămân la ce scriam în luna august, anul 2016 (și adaug ceva minunat chiar din zilele noastre):

"Despre țâfna elitistă a unui domn pe nume... Crin

Citește și: Anchetă de proporții în România! Ce nereguli făceau operatorii de telefonie

Țâfna elitistă a domnului Crin Antonescu și maniera accentuat scârbită în care ne tot transmite că nu e interesat deloc – dar deloc, deloc! – să revină îmi fac, fizic, rău. Acel tip de rău care se tratează cu antiemetice. ...Cu pastile de învins greața, adică. Practic, prea-purul domn Crin se comportă de parcă domnia sa chiar ar fi un ins extraordinar, de care România chiar ar avea mare nevoie, dar care – asta e! – nu mai are chef. Nu mai are chef să ne salveze, să ne ridice, să ne orbească prin strălucirea moralității sale solare.

...Astrul politicii românești, din cauza propriei lumini orbitoare, nu mai vede însă banalele lucruri care se cern deasupra măruntelor noastre vieți:

Citește și: Un cunoscut retailer din România a data lovitura- Vânzari record

- cum ar fi că și-a bătut joc de votanții care au ales PNL pe listele USL (în ideea că i se va opune lui Traian Băsescu și PDL-ului său), după care a purces fără rezerve la unirea trupului PNL-ului cu cel al PDL-ului;

- cum ar fi că a tratat fix ca pe o hârtie igienică uzată votul celor care au creditat PNL la europarlamentare, mutând PNL-ul în PPE în secunda doi (adică fix în partidul european în care se afla PDL-ul lui Traian Băsescu).

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara

Teribilă ORGIE POLITICĂ pentru un om atât de... fin, purtător al numelui de... Crin!"

P.S. După ce ne-a spus că a terminat-o cu politica - nu înainte de ni-l livra pe Werner -, distinsul Crin s-a răzgândit și vrea să fie europarlamentar din partea PNL. Perfect! Va candida alături de Vasile Blaga. Ceea ce mi se pare absolut... corect (!?!) pentru toți cei care l-au creditat/votat vreodată pe marele... orator.

P.P.S. Tocmai l-am auzit, într-o intervenție telefonică, spunând că va sprijini candidatura lui Iohannis pentru un nou mandat: "Rămâne opțiunea fermă!"... Bravo, domnule Crin! Dacă tot e clar că puteți, de ce să nu vă bateți joc până la capăt de cei care v-au votat cândva?...”, scrie Pleșoianu.

Citește și: Este oficial! Actul a fost publicat în Monitorul Oficial – Cine primește mai mulți bani .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.