Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu a EXPLODAT: Nu mă rabdă inima! Ceva mai oribil, o bătaie de joc mai mare n-am văzut

liviu plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, îi critică dur pe cei din PSD că nu iau poziție publică pentru a-l apăra pe medicul Mircea Beuran. Pleșoianu susține că toate acțunile PSD, din ultima perioadă, reprezintă o bătaie de joc la adresa electoratului social-democrat.

Citește și: Victor Ponta poveste TERIFIANTĂ cu mama lui, din spitalele românești: M-au sunat la ora 11 noaptea

”Intenționam să nu mai scriu nimic până săptămâna viitoare, când voi face mai multe anunțuri. ...Dar nu mă rabdă inima! ...PSD să tacă mâlc în ce-l privește pe medicul Beuran. Să "lase justiția să își facă triaba" (cum ar spune Grindianu)... PSD, în înțelepciunea sa, e partidul care îl pune șef de campanie pe Tudose, care zice că o să aibă el grijă să curețe PSD de "penali"... Ceva mai oribil, o bătaie de joc mai mare la adresa celor care ne-au votat și au încasat înjurături și m*ie pentru noi NU poate fi imaginat! Iată, Beuran e un "penal"... PSD să se întoarcă, plin de scârbă, cu spatele la Beuran și să mai ciocnească un pahar cu "prefață-Maior-postfață-Coldea"! Doamne, ajută! Noapte bună, PSD!

P.S. Ungureanu, de la USR, e un deputat curat ca lacrima, nepenal, care luptă împotriva penalilor și a flagelului corupției endemice, despre care a vorbit recent și mr. ambassador. Ca atare, are exact profilul dorit pentru acest minunat "PSD reformat". Sugestia mea este să fie cooptat și să deschidă lista PSD unde vrea el.”, scrie Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.