Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu afirmă că a fost INTERZIS la Antena 3: 'NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă'

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu acuză faptul că ar fi fost interzis la Antena 3 după decizia PSD de a o susţine pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale. Pleşoianu aminteşte că a ieşit în strată în sprijinul Antena 3, lucru care nu a contat în decizia de a nu mai fi invitat în studiourile televiziunii.

"Vreau să precizez că, indiferent dacă se strâng sau nu semnăturile, pe mine categoric NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea în emisiuni (începând cu data de 23 iulie) și de a se face că pur și simplu NU exist. Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor... Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis.

Liviu Pleşoianu intenţionează să candideze independent la Preşedinţia României, însă termenul limită de depunere a candidaturii este duminică, iar deputatul nu are încă cele 200.000 de semnături necesare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.