Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu, deputat PSD: 'Social-democrația mea NU este social-democrația domnului Vasile Dîncu!'

F. P.
liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu continuă să critice actuala conducere a partidului. De această dată, Pleşoianu se delimitează de preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu.

"Social-democrația mea NU este social-democrația domnului Vasile Dîncu!

Domnul Dîncu exprimă noul crez al unui PSD care începe să aibă mize tot mai mici. În 2012 și în 2016, PSD a fost votat și pentru măsurile economice, dar și pentru că foarte mulți oameni, din toate categoriile sociale, au crezut în “dreptate până la capăt” (în 2012), apoi în identitate, libertate, independență și autodeterminare națională (în 2016). Sigur că ține de esența social-democrației să implementeze măsuri și programe care să îi ajute pe cei săraci. Dar dacă social-democrația ajunge să vadă în omul sărac doar un stomac, atunci social-democrația eșuează în sub-politic și devine un element toxic! Aș scrie, ca de obicei, mult pe această temă, dar mă voi rezuma la a transcrie aici un mic fragment de discurs din timpul Congresului PSD din 29 iunie 2019:

“Să ținem cont, să nu uităm niciodată că oamenii care ne votează nu vor doar pâine, ei nu sunt doar un mare stomac... Sunt oameni demni, cu coloană vertebrală, care vor pâine, cum vrem cu toții, dar care nu sunt dispuși să se târască pentru a primi acea pâine!

La 30 de ani de la Revoluție, ce vă rog eu astăzi, indiferent cum votați, este să votați astfel încât să triumfe adevărul, nu ipocrizia!

Să triumfe curajul, nu frica!

Să triumfe vorba liberă a omului liber, nu tăcerea vinovată!

Să triumfe dreptatea, nu injustiția și, mai mult decât orice, să triumfe România, nu „Românica”!

Votați pentru România, oameni liberi!

Fie să fim!

Vă mulțumesc!"

Vasile Dîncu: “Nu înţeleg de ce trebuie sa ne fie ruşine să recunoaştem că pe noi de votează săracii, oamenii fără studii. Ne votează pentru că ei au cea mai mare nevoie de noi, iar ceilalţi se descurcă singuri.”", scrie Liviu Pleşoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.