Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu explică gestul de SFIDARE la adresa lui Dragnea de la Congres: 'Este un mesaj pentru absolut toţi' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu s-a remarcat la Congresul de sâmbătă printr-un gest de sfidare la adresa lui Dragnea. La momentul în care Dragnea i-a întrebat pe delegaţi dacă mai vor să le fie preşedinte, aceştia s-au ridicat în picioare şi au aplaudat. Nu acelaşi lucru a fost făcut de Pleşoianu, care a rămas pe scaun. Luni, la Parlament, deputatul PSD a explicat gestul său.

"Îl susţin pe Liviu Dragnea, doar că din punctul meu de vedere o confirmare oficială nu se face aşa. A fost ce am simţit, nu neapărat un gest de frondă. Dar asta nu înseamnă că nu-l susţin. Dacă este să îl susţin însă vreau să-l susţin aşa cum se manifestă această susţinere în mod democratic", a declarat Pleşoianu.

Vezi şi: Acidul cafeic, un excelent antiinflamator și antioxidant natural. Unde se mai găsește în afară de cafea .

Întrebat dacă se referă la organizarea unui Congres pentru confirmarea prin vot a lui Dragnea, Pleşoianu a răspuns: "Nu spun că ar fi necesar. Din punctul meu de vedere, nu este necesar în momentul de faţă. Pe mine mă interesează mai puţin lucrurile acestea, mă interesează să facem ce am zis noi că facem în lupta cu noua securitate. Pentru mine important este un singur lucru: să ducem până la capăt acel război la nivel declarativ cu noua securitate."

Liviu Pleşoianu s-a referit şi la faptul că Liviu Dragnea nu a explicat întâlnirile private la care a participat, la sediile SRI.

"Eu cred că toţi cei care sunt depozitari de informaţii într-un sens sau altul ar trebui să înceteze să fie depozitari de informaţii şi să spună public tot ce au de spus, indiferent de cine este vorba", a afirmat deputatul.

Întrebat dacă acesta este un mesaj pentru Liviu Dragnea, Pleşoianu a mai precizat: "Da, este un mesaj pentru absolut toţi, inclusiv pentru foşti lideri de partid, cum e domnul Victor Ponta."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.