Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu pune tunurile pe Viorica Dăncilă: 'O bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 și în 2016'

sursa FOTO: Inquam
plesoianu congres

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu o critică în termeni duri pe Viorica Dăncilă, după ce premierul a făcut noi greşeli de exprimare. Pleşoianu, care este hotărât să candideze la Preşedinţia României deşi nu are sprijinul propriului partid, afirmă că gafele Vioricăi Dăncilă reprezintă "o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD".

"Nu, e prea mult, AJUNGE! Să faci zi după zi, oră după oră, declarație după declarație astfel de gafe monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 și în 2016! De câteva săptămâni, Dăncilă#2 o contrazice total, imoral și necolegial pe Dăncilă#1. Există însă un cordon ombilical care nu s-a rupt între doamna Dăncilă#1 și doamna Dăncilă#2, ceva nu s-a schimbat deloc: liliputana anvergură politică și nemiloasa căsăpire a logicii discursive și a limbii române elementare! ...Zău, e prea de tot!

Dăncilă, acum două zile: "Marea majoritate sunt oameni care știu că bunul-simț și violența nu sunt caracteristice poporului român!" ... "Plec de la Putna cu liniște și încredere că ura va fi însoțită de solidaritate..."

...!??!??!????!!!!!!???!!!!???????

#Candidata_partidului_CEX". scrie Pleşoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.