Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu solicită ÎNCHIDEREA siteului Administrației Prezidențiale: Iohannis promovează un fake news

liviu plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, solicită închiderea site-ului Administrației Prezidențiale și îl acuză pe Klaus Iohannis că promovează un fake news legat de redeschiderea școlilor din Franța, asta deși s-a dovedit că nu este o informație reală.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 47: PNL și PSD se vor prăbuși!

”Dat fiind faptul că site-ul „www.presidency.ro” recidivează publicând noi informații FALSE lansate iresponsabil în spațiul public de un cetățean numit “Klaus Werner Iohannis”, solicit din nou închiderea site-ului specializat în FAKE NEWS.

Dragă domnule ministru Vela,

Prin prezenta, vă solicit din nou să emiteți decizia de blocare a accesului utilizatorilor către site-ul https://www.presidency.ro, întrucât informațiile disponibile prin intermediul articolelor publicate pe acest site continuă să nu fie susținute de argumente științifice sau surse relevante. În data de 27 aprilie 2020, la doar două zile după prima semnalare a informațiilor FALSE publicate pe site-ul "www.presidency.ro", aici a fost publicat un NOU FAKE NEWS GROSOLAN. Astfel, site-ul publică un material audio-video și text în care preia și diseminează următoarea INFORMAȚIE FALSĂ lansată IRESPONSABIL de cetățeanul numit “Klaus Werner Iohannis”:

"Am dorit și să aflăm ce se întâmplă acolo unde experimental s-au deschis școlile. Avem un exemplu din Franța, unde într-o provincie s-a deschis experimental școala, și experimentul nu a decurs foarte bine. După puține zile, zeci de elevi au fost testați pozitiv și mai mulți dascăli au ajuns, în doar câteva zile, la terapie intensivă."

Informațiile prezentate de cetățeanul numit “Klaus Werner Iohannis” și publicate de site-ul de FAKE NEWS „www.presidency.ro” au fost contrazise chiar de MINISTERUL EDUCAȚIEI din FRANȚA!

Având în vedere că site-ul www.presidency.ro continuă să dezinformeze și să nu prezinte dovezi în susținerea afirmațiilor cetățeanului Klaus Werner Iohannis, afirmații care au potențialul de a induce o stare de confuzie socială artificială din cauza informațiilor false transmise și de a dezinforma publicul larg cu privire la pandemie, solicit Ministerului de Interne și Grupului de Comunicare Strategică emiterea deciziei de blocare a accesului utilizatorilor către site-ul https://www.presidency.ro.

Menționez din nou că măsura ar trebui dispusă luându-se în considerare inclusiv faptul că acest site reprezintă un portal de găzduire a numeroase informații false publicate în numele cetățeanului Klaus Werner Iohannis, informații care au menirea de a dezinforma publicul larg.” scrie Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.