Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pop 'CALMEAZĂ' SPIRITELE: Președintele Klaus Iohannis, posibil beneficiar al OUG pe amnistie și grațiere

liviu pop

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, anunță că președintele României, Klaus Iohannis, ar putea fi unul din beneficiarii OUG pe amnistie și grațiere, pe care Guvernul României are de gând să o emită cel mai probabil până la finalul acestui an.

"Ei, acum, haideţi să avem tot ansamblul. Să vedem ce este cu aceste protocoale şi CCR din păcate săptămâna trecută nu s-a pronunţat pe unul dintre ele. Doamne fereşte să avem în baza acestor protocoale judecători condamnaţi cu probe falsificate! Doi: trebuie să vedem ce s-a întâmplat în 2016. Pentru mine e o întrebare, de ce în 2016, Guvernul Cioloş, noaptea, ca hoţii, ca să fac o parafrazare, a emis o OUG pentru modificarea Codurilor Penale şi prin acea OUG a dat dreptul ofiţerilor SRI să facă cercetare penală, chiar dacă legea SRI-ului interzice acest lucru? (...) Când vom avea cele două răspunsuri la întrebări, vom putea să vedem ansamblul, nu putem discuta individual (...). Am văzut că în MCV nu s-a spus absolut nimic despre aceste protocoale, deşi le avem de nouă ani de zile şi nu cunosc altă ţară din UE, în care serviciul de informaţii interne are un protocol cu cel mai înalt for de judecată.(...)Sunt o parte dintre colegii mei, nu sunt toţi. Fiecare poate să ceară acest lucru, dar până a ajunge la soluţia finală, până a se ajunge la această soluţie, eu cred că trebuie identificate toate posibilele soluţii, având evident toate cauzele. În fiecare zi, vom descoperi lucruri noi, în fiecare zi vom vedea cum au lucrat cu aceste protocoale", a declarat Liviu Pop la RFI.

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar beneficia de o eventuală „soluţie finală”,  de amnistie sau graţiere, Liviu Pop a răspuns: "Exact în aceeaşi măsură ca şi preşedintele Iohannis şi ca orice alt cetăţean al României".

Citește și: Discuție INCENDIARĂ, în sediul DNA, între Anca Jurma și Florentina Mirică! Jurma: Băi, deci e o armată de bărbați în această instituție! Ca șoarecii!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.