Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loc de joacă nou, locuri de parcare, spații verzi refăcute în zona străzilor Năsăud-Vistierilor

captură facebook
loc de joaca Năsăud-Vistierilor

Loc de joacă nou, locuri de parcare, spații verzi refăcute în zona străzilor Năsăud-Vistierilor, anunță Primăria Sectorului 5 pe pagina sa de facebook alături de un material filmat în zonă cu lucrările și părerile cetățenilor din zonă.

”Primăria Sectorului 5 anunță că au fost finalizate lucrările de reamenajare a zonei străzilor Năsăud-Vistierilor. Aici, administrația locală a inaugurat un nou parc și a refăcut întreaga zonă adiacentă, atât în ceea ce privește spațiul verde cât și infrastructura rutieră și pietonală.

Astfel, începând de astăzi, locuitorii Sectorului 5 se pot bucura de un nou loc de joacă modern pentru copii, dotat cu aparate de joacă configurate pe diferite categorii de vârstă, dar și suprafață antitraumă pentru protecția celor mici. Totodată, vizitatorii parcului, pasionați de sportul minții, au la dispoziție o zonă dedicată exclusiv lor unde se pot antrena la șah în aer liber.  De asemenea, pentru posesorii animalelor de companie, a fost amenajat un loc special astfel încât patrupedele să se poată plimba în siguranță.

Întreaga amenajare peisagistică, aflată la intersecția străzilor Năsăud-Vistierilor, este acum pusă în valoare de 70 de noi arbori și arbuști, plante perene, instalație nouă de aspersoane și gazon rulou. Peluzele gazonate reprezintă o sursă importantă de răcoare în zilele caniculare, având în vedere faptul că aici temperatura poate fi cu aproximativ 10 grade Celsius mai mică decât în cazul unei suprafețe betonate.

Pe lângă zona de spații verzi, proiectul a inclus și reamenajarea infrastructurii rutiere auto și pietonale prin reabilitarea covorului asfaltic, refacerea a 46 de locuri de parcare și crearea a 26 de noi locuri de parcare de reședință.

Iată și impresiile sincere ale primilor vizitatori!

Continuăm să facem imposibilul POSIBIL pentru cetățenii Sectorului 5!”, se spune în mesajul postat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.