Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lockdown în Germania - Ce se întâmplă cu activitățile sportive

SAZ Bike
lockdown

Sportul profesionist din Germania, în frunte cu campionatul de fotbal, Bundesliga, poate continua după ce această ţară va intra miercuri în lockdown, a confirmat marţi ministrul Sănătăţii, Jens Spahn, citat de presa internaţională.

Sportul profesionist va continua în Germania cu porţile închise, a declarat Spahn într-o conferinţă de presă. Ministrul a asigurat că desfăşurarea competiţiilor nu va diminua capacitatea generală a testelor pentru coronavirus, pe care a calificat-o drept "foarte, foarte ridicată".

Sportul profesionist a fost suspendat în timpul primului lockdown din primăvară, el reluându-se în luna mai cu respectarea unor măsuri sanitare foarte stricte. Practic, toate sporturile profesioniste s-au putut relua în Germania, inclusiv hocheiul pe gheaţă, unde sezonul va începe joi.

Spahn consideră normale reacţiile amestecate apărute după ce sportul continuă, iar multe magazine sunt nevoite să se închidă.

"Pentru mulţi este important că mai sunt câteva lucruri pe lângă coronavirus", a spus ministrul, despre care se ştie că nu este un iubitor al sportului.

De miercuri până pe 10 ianuarie, majoritatea magazinelor vor fi închise, la fel ca şcolile şi grădiniţele, în timp ce angajatorii trebuie să permită, în măsura posibilului, munca de acasă.

Restaurantele, barurile, teatrele, cinematografele, muzeele şi incintele sportive sunt închise în Germania de şase săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.