Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Municipal Brăila a fost diagnosticat cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Municipal Brăila, judecătorul Iulia Alina Toader, a fost confirmat, joi, cu COVID-19, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Gabriel Ciochină.

"Am fost informat că este un caz pozitiv la Biroul Electoral Municipal Brăila, este vorba despre locţiitorul preşedintelui, care a fost confirmat cu COVID-19. În acest caz a fost declanşată ancheta epidemiologică. Ţinând cont că este locţiitor, trebuie stabilit dacă a fost prezent la BEM trei zile anterior debutului întregii simptomatologii", a declarat Ciochină, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu

Iulia Alina Toader este judecător la Judecătoria Brăila, iar ancheta epidemiologică a DSP a fost declanşată şi la locul său de muncă.

În urma tragerii la sorţi, la Biroul Electoral Judeţean Brăila, preşedinte a fost desemnat judecător Adrian Victor Vank , iar locţiitor judecător Diana Gabriela Deniz, iar la Biroul Electoral Municipal, preşedinte este judecător Alexandru Marius Badea şi locţiitor judecător Iulia Alina Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.