Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locuiau în aceeași casă și a cedat nervos: o femeie și-a rupt în bătaie soacra

politie bun

O femeie din judeţul Braşov a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a agresat fizic soacra. Bătrâna, lovită cu pumnii şi cu picioarele, a primit certificat care arată că are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, informează News.ro.

Incidentul violent a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, într-un imobil din municipiul Braşov.

O persoană a anunţat Poliţia cu privire la faptul că una dintre vecinele sale este bătută de către un membru al familiei.

Detaliile oferite de polițiști

„Imediat după sesizarea primită, la adresa indicată, s-a deplasat un echipaj de poliţie şi a constatat faptul că femeia, de 79 de ani, ar fi fost lovită cu pumnii şi picioarele de către nora acesteia, cele două locuind în acelaşi imobil. Pentru leziunile pe care i le-a creat persoanei vătămate, a fost acordat sprijin medical, iar documentele medicale au arătat că îi sunt necesare acesteia mai multe zile de îngrijiri medicale”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Braşov.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar pe baza întocmirii formularului de evaluare a riscului a reieşit faptul că „există un risc iminent de violenţă”, motiv pentru care poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu în cazul femeii agresive.

Femeia acuzată că şi-a bătut soacra are 54 de ani. Ea a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore, după care a fost prezentată instanţei de judecată care a emis pe nunele ei un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.