Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locuința de vacanță a soților David și Victoria Beckham a fost ținta unui grup de spărgători mascați

telekomsport.ro
david si victoria beckham

Locuința de vacanță a soților David și Victoria Beckham a fost ținta unui grup de spărgători mascați, pe care poliția britanică nu a reușit încă să îi prindă, potrivit dailymail.co.uk, scrie Mediafax.

Polițiștii au fost chemați la vila în valoare de 6,8 milioane de euro, situată în Great Tew, Oxfordshire, Marea Britanie, vineri noapte, după ce paznicii i-au văzut pe hoți pe camerele de supraveghere.

Și oaspeții unei proprietăți din vecinătate, Soho Farmhouse, i-au văzut pe hoți și au fugit să îi prindă.

Cei trei bărbați mascați, care au folosit o scară pentru a intra pe una dintre ferestrele de la etaj, au reușit să fugă și încă nu au fost prinși de poliție.

Fostul fotbalist David Beckham, în vârstă de 43 de ani, a cerut întărirea măsurilor de securitate în cazul acestei vile unde el, soția sa, creatoarea de modă Victoria Beckham, și cei patru copii ai lor își petrec frecvent sfârșiturile de săptămână.

Citește și: David Beckham a dezvăluit secretul căsniciei cu Victoria

Soții Beckham nu se aflau la această reședință în momentul în care a avut loc tentativa de jaf, ci în drum spre Australia, unde, împreună cu trei dintre copiii lor - Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de 6 ani - sunt oaspeții prințului Harry, aflat într-o vizită oficială în această țară.

Printre vecinii celebri ai soților Beckham se numără ducele Harry și ducesa Meghan de Sussex, fosta gazdă a emisiunii "Top Gear" Jeremy Clarkson și fostul premier britanic David Cameron. Iar Soho Farmhouse este un club exclusivist vizitat frecvent de vedete precum Kate Moss, James Corden și Sam Smith.

Soții Beckham au ajuns în Australia sâmbătă seară, fiind oaspeții prințului Harry cu ocazia Jocurilor Invictus din Sydney (20 - 27 octombrie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.