Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locuința potrivită pentru o familie aflată la început de drum

Shutterstock
locuinta apartament familie

Familiile aflate la început de drum își doresc o locuință în care să se simtă ca acasă. Astfel, dacă și tu ești în căutarea unui apartament pe care să îl transformi în acasă, însă nu știi exact ce să alegi, indiferent dacă îl vrei pe termen scurt sau lung, te invităm să citești în continuare. Vei afla avantajele și dezavantajele apartamentelor cu două și cu trei camere, cele mai apreciate tipuri de locuințe în rândul familiilor aflate la început de drum.

Apartamentul cu două camere

Apartamentul cu două camere poate fi amenajat după bunul plac al viitorilor locatari, indiferent cine va locui acolo. Se potrivește persoanelor care locuiesc singure, cuplurilor fără copii și familiilor cu un copil sau doi, dacă sunt foarte apropiați de vârstă. O familie cu un singur copil poate amenaja apartamentul cu două camere astfel încât să fie confortabil. Spre exemplu, dormitorul poate rămâne al părinților, iar sufrageria poate fi împărțită, cu ajutorul unui paravan, în cameră pentru copil și spațiu comun, pe timp de zi.

Astfel, nu trebuie aduse alte modificări locuinței. În cazul în care sunt doi copii foarte mici, apropiați ca vârstă, atunci dormitorul poate fi transformat în camera lor, iar sufrageria în dormitorul părinților, având în vedere că se poate achiziționa mobilă multifuncțională, cum ar fi o canapea extensibilă foarte confortabilă.

Luând în considerare cele prezentate, se pot utiliza apartamente 2 camere Bucuresti drept locuințe pe termen scurt chiar și de către o familie cu doi copii mici, având în vedere că se poate adapta mobilierul și întreg apartamentul poate fi destul de confortabil, oferind un trai decent.

Apartamentul cu trei camere

Un apartament cu trei camere poate fi o locuință pe termen lung pentru o familie cu un singur copil. Astfel, atât părinții, cât și copilul vor putea avea propriile dormitoare, iar livingul va putea fi folosit, la nevoie, pentru musafiri, pentru a petrece timp de calitate împreună și pentru multe alte activități. Astfel, o familie la început de drum poate achiziționa un apartament cu trei camere și se poate bucura de acesta mult timp, având în vedere că spațiul nu reprezintă o problemă.

În schimb, o familie cu doi copii poate folosi apartamente 3 camere Bucuresti numai pe termen scurt sau mediu, având în vedere că la un moment dat, copiii vor avea nevoie de intimitate, nu vor mai dori să împartă aceeași cameră, iar transformarea livingului în dormitor nu poate fi o opțiune pe termen lung.

Spre exemplu, când copiii vor începe școala, vor dori să invite colegi acasă, iar spațiul ar putea reprezenta o problemă. De aceea, un apartament cu trei camere poate fi folosit de o familie cu doi copii până în momentul în care unul dintre aceștia începe școala. Apoi, următorul pas ar fi alegerea unui apartament cu patru camere sau, dacă bugetul permite, achiziționarea unei case. Multe persoane preferă însă apartamentul, deoarece orașul nu oferă foarte multe case de vânzare, iar ideea de a face naveta în fiecare zi nu este una tocmai atractivă.

Așadar, atât apartamentul cu două camere, cât și cel cu trei camere pot reprezenta locuințe temporare sau pe termen lung pentru familii aflate la început de drum. Dacă îți dorești un apartament, ia în considerare și situațiile pe care ți le-am prezentat și abia apoi fă alegerea potrivită. Cu siguranță vei găsi locuința ideală pentru familia ta, în care vă veți simți excelent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.