Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locuinţe ANL noi, repartizate pentru 80 de familii din municipiul Hunedoara

ANL

Optzeci de familii din municipiul Hunedoara se vor muta, din luna octombrie, în locuinţe noi ce au fost construite într-un bloc ANL din localitate, finalizat în acest an, beneficiarii fiind invitaţi, vineri, la Primărie, pentru a-şi extrage, prin tragere la sorţi, numărul apartamentului pe care îl va ocupa ulterior, anunță Agerpres.

"Am stabilit ca fiecare beneficiar de locuinţă ANL să îşi extragă singur numărul de apartament pentru a elimina orice bănuială că noi am favoriza pe cineva anume. De fapt, întreaga procedură a fost una cât se poate de transparentă. Încă din primăvară s-a anunţat termenul pentru depunerea sau actualizarea dosarelor doritorilor, apoi s-a finalizat lista beneficiarilor, pentru a cărei întocmire s-au făcut, în prealabil, verificări temeinice. Lista a fost aprobată de Consiliul Local în luna august", a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Familiile care au primit apartamentele din blocul ANL se vor putea muta după ce CL Hunedoara va oficializa repartizarea locuinţelor efectuată vineri la sediul Primăriei.

"Sperăm ca la începutul lunii octombrie deţinătorii de apartamente în noul bloc ANL să se poată muta în noile lor locuinţe", a estimat primarul municipiului Hunedoara.

Blocul ANL este construit pe strada Alexandru Vlahuţă şi are, în total, 80 de locuinţe, dintre care 36 de apartamente cu o cameră - cu o suprafaţă de 37 mp, fiecare, respectiv 44 de apartamente cu două camere - cu o suprafaţă de 52 mp, fiecare. Apartamentele dispun de centrală termică proprie, tâmplărie PVC şi finisaje interioare.

Locuinţele sunt dispuse pe cinci niveluri, parter şi patru etaje, fiecare din cele trei scări fiind prevăzută cu ascensor. De asemenea, pe fiecare scară, la subsol vor putea fi amenajate spaţii de depozitare.

Construcţia blocului a fost realizată de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), investiţia totală ridicându-se la 12,7 milioane de lei.

Municipalitatea Hunedoara a pus la dispoziţia ANL terenul necesar şi a asigurat reţelele de utilităţi, branşamentele, precum construirea unui zid de sprijin înalt de 3 metri şi lung de 90 de metri. Valoarea totală a lucrărilor executate de administraţia locală se ridică la aproximativ 1,1 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.