Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#LocuintePentruMedici, prin care sunt oferite gratuit locuinţe temporare pentru cadrele medicale, cel mai nou proiect de start-up

Sanador
medici sanador masca

Medicii şi personalul sanitar din spitalele bucureştene aflate în linia întâi în lupta cu COVID-19 pot beneficia gratuit de apartamente şi garsoniere în care să locuiască temporar, prin intermediul iniţiativei #LocuintePentruMedici lansată de aplicaţia de închiriere de apartamente - Milluu, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al reprezentanţilor start-up-ului românesc, locuinţele temporare pentru medici vor fi disponibile începând de marţi, 31 martie, iar Milluu susţine chiria pentru zece locuinţe, dar la campanie se pot alătura şi alţi donatori, companii sau persoane individuale, care doresc să se implice în lupta medicilor şi personalului sanitar în eforturile lor de combatere a pandemiei cauzate de noul coronavirus.

"Chiar dacă suntem un start-up, eu şi echipa mea de la Milluu înţelegem că orice efort pe care îl facem în această perioadă de criză, oricât de mic, poate fi un ajutor important pentru cei din linia întâi şi poate contribui la revenirea cât mai curând la normal.

Medicii şi personalul sanitar vor putea locui în apartamentele puse la dispoziţie prin Milluu pe o perioadă de trei luni momentan, cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de evoluţia situaţiei. Scopul este de a-i scuti pe aceştia de transportul până la propriile locuinţe şi de a le oferi un loc confortabil şi sigur unde pot locui în această perioadă, protejându-şi astfel familiile, părinţii sau prietenii", explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

Pentru a adera la iniţiativa #LocuintePentruMedici, proprietarii sunt invitaţi să adauge apartamente şi garsoniere în aplicaţie, fiind esenţial în această perioadă să existe suficiente spaţii disponibile pentru a fi contractate. În acest sens, medicii şi personalul sanitar care au nevoie de spaţii temporare de locuit trebuie să solicite acest lucru folosind contactele puse la dispoziţie de companie (website-ul propriu, pagina de Facebook etc.).

Milluu este singura aplicaţie de închiriere de apartamente din România dedicată exclusiv proprietarilor şi chiriaşilor. Aplicaţia este construită să ofere o experienţă 100% digitală, de la găsirea unei noi locuinţe, închirierea acesteia, cât şi managementul chiriei în aplicaţie pe perioada contractuală.

Lansată în august 2019, Milluu a fost folosită, deja, de peste 20.000 de utilizatori şi mai mult de 1.000 de apartamente au fost listate în aplicaţie.

Fondată de Florin Stoian, antreprenor care anterior a pus bazele StarTaxi şi Yellow Menu, Milluu este momentan disponibilă în Bucureşti, cu planuri de extindere pe plan naţional şi internaţional.

La sfârşitul anului 2019, Milluu a primit o investiţie din partea Early Game Ventures (EGV) şi Roca Ventures.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.