Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locuitorii statelor americane Colorado și Wyoming s-au trezit cu o furtună de zăpadă timpurie care a acoperit casele și drumurile

www.antena3.ro
zăpadă, ninsoare

Locuitorii statelor americane Colorado și Wyoming s-au trezit duminică dimineaţă cu o furtună de zăpadă timpurie care a acoperit casele și drumurile cu un strat de până la 30 de centimetri și a dus la scăderea drastică a temperaturilor peste noapte, relatează AP, potrivit Mediafax.

Furtuna a provocat accidente, a îngreunat traficul și a închis temporar unele autostrăzi din cauza condițiilor de îngheţ.

Cea mai mare cantitate de zăpadă a căzut într-o zonă care se întinde de la Boulder, Colorado, prin Wyoming până la Munții Beartooth din Montana. Serviciul National de Meteorologie a informat că in ultimele 24 de ore stratul de zăpadă măsoară între 8 şi 33 de centimetri la sud de Sheridan, Wyoming.

Citește și: Donald Trump susține că James Mattis este 'un fel de democrat' și speră să plece

Aproximativ 3 centimetri de zăpadă au căzut în Denver, unde temperatura a scăzut de la 16 grade Celsius sâmbătă la -7 grade în dimineața zilei de duminică.

În regiune a fost emis un avertisment privind vremea de iarnă, prognoza arătând că zăpadă se va opri în după-amiază zilei de duminică. Duminică dimineața se așteptau să cadă încă 5 centimetri în zona Fort Morg

În zonele montane zăpada va mai cadă până luni dimineața, unde stratul ar putea ajunge până la 30 cm pe vârful Pikes, lângă Colorado Springs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.