Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locuitorii unei suburbii din Sydney, în căutarea a doi pitoni de companie care ar fi fost abandonaţi de un fost iubit într-un 'acces de furie'

nevertebrate.ro
piton sarpe

Locuitorii din suburbiile estice ale oraşului Sydney cercetează străzile pentru a salva doi pitoni de companie care ar fi fost abandonaţi într-un "acces de furie" de către un fost iubit, scrie The Guardian, informează News.ro.

Şerpii de 2,5 metri, numiţi Bagel şi Mango, ar fi fost aruncaţi pe o stradă principală din Coogee, în urmă cu câteva zile, şi de atunci sunt în libertate.

Proprietara şerpilor s-a adresat grupurilor locale de pe Facebook oferind o recompensă pentru iubitele ei animale de companie, despre care a spus că sunt îmblânzite şi că reprezintă o ameninţare doar pentru animale de mărimea unui şobolan mare.

Locuitorii locali au oferit piste, mai multe persoane confirmând că Mango a fost văzut sâmbătă într-un tufiş de pe Mount Street.

Alţi locuitori şi-au exprimat o doză sănătoasă de îngrijorare cu privire la riscul pe care şerpii îl pot reprezenta pentru comunitate, inclusiv o femeie care are un "câine mic în curte".

Poliţia din New South Wales a declarat că nu a primit niciun raport legat de acest incident.

Sean Cade, un profesionist în mânuirea reptilelor din cadrul organizaţiei Australian Snake Catchers, a declarat că siguranţa şerpilor este mai importantă decât ameninţarea la adresa comunităţii.

Aceasta nu este prima dată când şerpii apar în zone neaşteptate din Sydney, dar aceştia au avut tendinţa de a se deplasa mai mult spre vest.

În septembrie, un meci AFLW de la Blacktown International Sports Park a fost amânat după ce un şarpe a fost văzut în iarbă.

Cu patru ani mai devreme, locuitorii unui cartier de locuinţe din vestul oraşului Sydney au fost în alertă timp de câteva zile din cauza unui boa constrictor despre care se credea că umblă liber în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.