Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locul unde a fost ucis teroristul din Nisa a devenit 'Memorialul URII': Ce se întâmplă acolo / FOTO

memorialul urii Nisa

Teroristul din Nisa are parte doar de ură după ce a ucis şi rănit sute de oameni. Locul unde acesta a fost ucis a devenit un memorial al urii.

Citește și: A jucat pentru Real Madrid și AS Roma, iar la 36 de ani medicii îi spun că o să moară / VIDEO

Francezii indurerati isi plang mortii dupa atentatul sangeros de joi seara, cand 84 de oameni au fost ucisi dupa ce un tunisian a intrat cu camionul in multimea care sarbatorea Ziua Bastiliei, la Nisa. Locul masacrului de pe Promenade des Anglais a devenit loc de pelerinaj pentru francezii care au depus coaroane de flori si lumanari in memoria celor disparuti, printre care se numara si zeci de copii. Iar in locul in care teroristul Mohamed Bouhlel a fost impuscat de politisti, dupa ce a spulberat multimea pe o raza de 2 kilometri, oamenii au creat un "monument al urii", in care au aruncat gunoaie, pietre, mucuri de tigara si au scuipat in semn de dispret.

Citeşte şi: Autostrada Bucuresti- Pitesti e BLOCATĂ: Un elicopter a aterizat de urgenţă după un accident /UPDATE

"Am scuipat pentru copii. Simt o ura imensa. Nu vom uita niciodata ce s-a intamplat", a declarat Marie-Helene Roubat, pentru Daily Mail. Un localnic a explicat ca "memorialul urii" a aparut dupa ce o pata de sange a atacatorului a fost confundata cu cea a unei victime: "Cineva a pus un trandafir acolo. Nu am putut sa le explic, pentru ca erau albanezi si nu vorbeau franceza. Asa ca am luat o foaie de hartie pe care am scris 'asasin'. Sunt furioasa, sunt revoltata. Nu inteleg cum a fost posibil asa ceva in Nisa, unul dintre cele mai bune simboluri ale turismului din Franta". Altcineva a scris cu vopsea pe asfalt cuvintele "asasin" si "las", iar oamenii au aruncat sticle de plastic, pungi goale si mucuri de tigara, anunţă ProTV.

Citește și: Aceștia sunt cei mai rari pokemoni: Cum se numesc și ce se știe despre ei

Intre timp, premierul francez Manuel Valls a vizitat locul tragediei de pe Promenade des Anglais, unde a fost huiduit de oamenii suparati ca guvernul nu a luat suficiente masuri de securitate pentru a prevenit atacul. Valls a declarat ca, in ultimii trei ani, fortele de securitate au reusit sa impiedice 15 atacuri teroriste: "Trebuie sa strangem latul si sa dam politiei si serviciilor de inteligenta toate mijloacele de care au nevoie pentru a impiedica astfel de acte, dar cred ca vom mai vedea astfel de atentate. Mai multi oameni nevinovati isi vor pierde vietile".

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.