Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locurile de joacă și spațiile pentru sport din parcurile Plumbuita, Tei și Motodrom din Sectorul 2 al Capitalei, închise de ANPC

infoinsider.files.wordpress.com
parc loc joaca

Locurile de joacă și spațiile pentru sport din trei parcuri bucureștene au fost închise de angajații ANPC în urma unor controale efectuate joi. În interior au fost găsite numeroase nereguli, conform Mediafax.

Comisarii de mediu au verificat parcurile Plumbuita, Tei și Motodrom din Sectorul 2 al capitalei. În interior, au fost controlate locurile de joacă și spațiile destinate practicării sportului în aer liber. În toate parcurile aflate în administrarea Primăriei Sectorului 2 au fost constatate nereguli și au fost aplicate sancțiuni.

Concret, au fost oprite temporar de la prestarea serviciului toate locurile de joacă, precum și terenurile destinate practicării sportului, până la remedierea deficiențelor.

„Din păcate, nu sunt nici curățate, nici amenajate. Par părăsite și sunt pline de praf și de pericole pentru cei mici, dacă vor să se joace, ceea ce nu este admisibil. Mai ales, că se află în mijlocul unor cartiere atât de populate, unde oamenii și-ar dori un loc de agrement bine întreținut, din grijă pentru ei”, a declarat Mihai Culeafă, vicepreședintele ANPC.

Principalele nereguli constatate de comisari au fost „bucăți de tartan de pe paviment peticit sau lipsă pe alocuri, tobogane metalice și aparate de joacă cu porțiuni deteriorate, cu componente exfoliate sau ruginite, lipsa manșoanelor de protectie din cauciuc la lanțurile leagănelor, vopsea exfoliată pe toate băncile și lipsa informării scrise a publicului în zona de fitness.”

Verificările vor continua și zilele următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.