Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Logistica Supercom, noul operator de salubritate al loturilor 2 și 3 din județul Cluj, va opera de la 1 iunie

SUPERCOM
supercom

Marți, 25 mai 2021, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean și președinte al A.D.I. Eco-Metropolitan Cluj, Marius Mînzat, precum și a mai multor primari clujeni, operatorul de salubritate Supercom S.A. a prezentat flota de echipamente prin intermediul căreia va efectua serviciul de salubrizare pe raza celor 35 de UAT-uri din județul Cluj care compun loturile 2 și 3, anunță stireazilei.com.

Flota operatorului Supercom S.A. este formată din 68 de mașini și utilaje, din care 32 de autogunoiere, 8 autospeciale de transport deșeuri (abroll-uri), 2 autocontainere, 2 vidanje, 2 autospeciale pentru transportul cadavrelor de animale, un utilaj cu încărcare frontală, etc.

Acestora li se adaugă cele 55 de camioane de transport, containere și prescontainere achiziționate de Consiliul Județean și date deja în exploatare operatorului. Toate aceste echipamente vor asigura colectarea și transportul deșeurilor de pe Loturile 2 și 3, ca urmare a recentei adjudecări a licitațiilor desfășurate cu acest scop.

„Marcăm un nou moment cheie în traseul Supercom. Împreună cu autoritățile clujene, vă prezentăm flota de echipamente cu care Supercom va deservi zonele Turda și Dej. Aceste echipamente sunt de ultimă generație, prietenoase cu mediul și cu cei din jurul nostru. Am promis să oferim cele mai bune servicii de salubritate și de colectare a deșeurilor și ne ținem de cuvânt. Activăm de peste 30 de ani în industria de salubritate și de management eficient al deșeurilor și nu ne vom opri până nu vom deveni un etalon al industriei atât din perspectiva calității serviciilor oferite, cât și în ceea ce privește flota de echipamente performante și investițiile constante în tehnologii specifice industriei. Ne continuăm angajamentul față de români, față de autoritățile locale cu care colaborăm și față de mediu”, adeclarat Ilie Ionel Ciuclea, Președinte al S.C. Supercom S.A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.