Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lopetegui după dezastrul cu Barcelona: ’Am forţa să conduc în continuare acest grup’

Julen Lopetegui

Tehnicianul Julen Lopetegui a declarat, duminică, după ce Real Madrid a pierdut cu 1-5 meciul cu FC Barcelona, în LaLiga, că simte că are forţa să conducă în continuare echipa madrilenă şi că este convins că până la finalul sezonului lucrurile se vor schimba în bine.

“Sunt trist, este o lovitură dură. Dar am forţă şi suntem abia în octombrie. Se poate schimba totul în timp. Am încredere în echipă şi simt că am forţa să conduc în continuare acest grup. Rezultatul nu reflectă jocul, dar trebuie să-l acceptăm. Este greu pe Camp Nou. Am avut şansa să revenim. Am fost mult mai buni în repriza a doua, dar golul de 3-1 al lui Suarez ne-a pus capăt speranţelor. Antrenorul este considerat mereu cel responsabil. Când câştigăm, o facem împreună, trebuie să fie la fel atunci când pierdem. Sunt convins că Real Madrid va sărbători la finalul sezonului. Trebuie să insistăm”, a spus tehnicianul, potrivit Marca.

În ceea ce priveşte o eventuală demitere, Lopetegui a spus că nu el este cel care ia astfel de decizii: “Nu eu iau deciziile. Mă gândesc doar să îmi încurajez jucătorii”.

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Spaniei, în care Luis Suarez a înscris trei goluri, unul dintr-un penalti acordat după consultarea VAR.

Suarez a marcat în minutele 30 (penalti), 75 şi 83. Celelalte goluri ale catalanilor au fost înscrise de Coutinho ’11 şi Vidal ’87. Pentru Real Madrid a marcat Marcelo ’50.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.