Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Los Angeles FC a obținut calificarea în semifinalele play-off-ului campionatului nord-american de fotbal

Los Angeles FC a obținut calificarea în semifinalele play-off-ului campionatului nord-american de fotbal (MLS), vineri dimineața, după ce a trecut de rivala locală Los Angeles Galaxy, la care este legitimat Zlatan Ibrahimovic, scor 5-3, potrivit Mediafax.

În partida disputată pe arena lui Los Angeles FC, "Banc of California Stadium", gazdele au dus scorul la 2-0 prin golgheterul mexican Carlos Vela, care a punctat în minutul 16, respectiv 40. Cu patru minute înainte de pauză, LA Galaxy a redus din diferență prin Cristian Pavon, care a primit în careu de la Ibrahimovic și l-a învins pe portarul advers.

Citește și: Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

În minutul 55, Zlatan Ibrahimovic a înscris după o nesincronizare în defensiva adversă. În urma acestei reușite, suedezul a încheiat sezonul cu 31 de goluri însrise în tot atâtea partide.

La scurt timp, Los Angeles FC a reușit să obțină un nou avantaj de două goluri, după reușitele lui Diego Rossi și Adama Diomande, din minutul 66, respectiv 68. Rolf Feltscher, proaspăt intrat pe teren, a dus scorul la 4-3, în minutul 77. Rezultatul final, 5-3 pentru Los Angeles FC a fost stabilit de Diomande, în minutul 80.

În urma acestui rezultat, Los Angeles FC a obținut calificarea în semifinalele play-off-ului din MLS, unde o va întâlni pe Seattle Sounders. În celălalt penultim act se vor confrunta Toronto FC și Atlanta United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.