Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lot de primari PSD trece la ALDE: Tăriceanu, răzbunat după epitetele lui Ciolacu

racolari

Încă un primar PSD s-a înscris în ALDE și urmează și alte transferuri în județul Suceava, a anunțat joi șeful filialei liberal-democrate. Următorul primar care pleacă din PSD la ALDE o să fie anunțat săptămâna viitoare, potrivit sursei citate. Transferul vine după ce liderul PSD a zis despre ALDE că este un partid mic și nesemnificativ și o soluție imorală.

Primarul comunei Româneşti din judeţul Botoşani, Dumitru Buzoianu, a devenit membru al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), demisionând din Partidul Social Democrat (PSD). El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a plecat din PSD pentru că liderii social-democraţi nu i-au susţinut proiectele de investiţii:

  • "Când am aderat la PSD şi mi s-a propus funcţia de primar, am avut nişte cerinţe care erau necesare unei comune. Mi s-a promis că toate proiectele pe care le-am propus eu vor fi susţinute. În final, mi s-a aprobat o singură grădiniţă. Alte proiecte, respectiv asfaltarea a cinci kilometri de drum comunal şi o sală de sport, nu mi s-au aprobat. Asta a fost determinarea să iau alte opţiuni, respectiv să mă înscriu în ALDE", a afirmat Buzoianu.

Dumitru Buzoianu este cel de-al doilea primar care se înscrie în ALDE în ultima lună, după ce în decembrie a devenit membru ALDE şi edilul comunei Păltiniş, liberalul Costel Romanescu.

Preşedintele filialei din Botoşani a ALDE, Florin Ţurcanu, a precizat că săptămâna viitoare va prezenta un nou primar în exerciţiu care devine membru al acestei formaţiuni politice.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus recent ca PMP și ALDE sunt „două partide mici și nesemnificative în sondaje, cu o frică extraordinară de alegeri anticipate. Niște soluții imorale. Vechile soluții imorale”.

Vezi si: Start la alianțe locale spectaculoase / L.Orban, către PNL: Lăsați-o mai moale cu racolările! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.