DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Loteria bonurilor fiscale a desemnat CÂŞTIGĂTORUL. Care este numărul norocos

fanatik.ro
bonuri fiscale loterie

La cea de-a doua extragere la loteria bonurilor fiscale emise în perioada 1 - 30 iunie 2017, organizată duminică, pentru selectarea a 100 de câștigători dintre cei 1.659 care dețin bonuri în valoare de 20 de lei emise în data de 26 iunie 2017, primul numărul extras a fost 1598, potrivit AGERPRES.

În prima etapă a extragerii lunare, la care au participat bonurile emise în perioada 1 — 30 iunie 2017, au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 26 iunie 2017, cu o valoare de 20 de lei. După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 1.659 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Citeşte şi: Logodnicul Elenei Udrea a dat LOVITURA! Mutare în forţă pe piaţa IMOBILIARELOR

Pentru selectarea a 100 de câștigători, duminică 27 august a fost organizată cea de-a doua extragere, cu numerele de ordine obținute după prima extragere. Primul număr câștigător este 1598.

"Pentru desemnarea celui de-al doilea câștigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător (26). Pentru stabilirea celorlalți câștigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câștigător. Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecție se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (1659), următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului (26) la baza de referință și numărul unic maxim atribuit (1659), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câștigătoare, sunt eliminate din listă", se arată într-un comunicat anterior al Ministerul Finanțelor Publice (MFP).

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală.

Citeşte şi: Creşteri SUBSTANŢIALE la vânzările de mașini electrice. Care este cel mai POPULAR vehicul electric din România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.