Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loteria Română lansează două noi serii de loz răzuibil

loteria romana

LOZUL RAZUIBIL este unul dintre cele mai indragite produse ale Loteriei Romane care isi imbogateste portofoliul cu doua noi serii atractive si cu foarte multe premii: “FRUCTOS NOROCOS” si “MAGIC SUPER 7”!

Loteria Romana le-a pregatit jucatorilor surprize noi, in plina vara, cand norocul ii asteapta in toate agentiile loto.

Citește și: Curs valutar - Euro a urcat spre 4,74 lei

Pentru cele doua noi serii de loz razuibil, cu design atractiv, tematica si coloristica diverse, Loteria Romana pune la bataie un numar total de peste 1,31 milioane de premii in valoare totala de aproximativ 14 milioane de lei.

“FRUCTOS NOROCOS” ne reaminteste ca fructele sunt in top. In aceasta vara, fructele nu sunt doar sanatoase ci si norocoase. Cu doar 4 lei poti razui un loz de sezon care iti poate aduce premii importante. Pentru acest loz care are doua zone de joc, Loteria Romana pune la bataie 662.224 de castiguri in valoare totala de 4.800.000 de lei. Scara de castiguri cuprinde premii cu valori intre 4 lei si 50.000 de lei iar premiile cap de afis au o valoare de 200.000 de lei fiecare.

loz-fructos

“MAGIC SUPER 7” este un loz ce pune accent pe forta magica a cifrei sapte. Norocul, chiar daca este schimbator, este mereu in preajma jucatorilor care pot alege sa-si joace sansa. Cei care vor sa-si incerce norocul cu acest loz care are trei zone de joc trebuie sa plateasca 7 lei. Valoarea totala a premiilor oferite de LOTERIA ROMANA pentru acest produs este de 9.074.012 de lei, iar cele 648.556 de castiguri totale sunt distribuite in premii de la 7 lei, pana la 77.777 lei, iar premiile cap de afis, sunt in valoare de 777.777 de lei.

loz-magic7

Loteria Romana, prin jocurile responsabile pe care le organizeaza, le aduce jucatorilor sai bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, in conditii de siguranta, pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent de jocul preferat, potrivit  unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.