Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lotul feminin olimpic de baschet al României a început pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

minge de baschet

Componentele lotului feminin olimpic de baschet 3x3 al României au început pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo la Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani, potrivit site-ului Federaţiei Române de Baschet.

''Acvilele'' combină antrenamentele de pregătire fizică în aer liber şi în sala de forţă cu antrenamentele tehnico-tactice specifice, sub directa îndrumare a staff-ului tehnic condus de antrenoarea Tatiana Galova, scrie Agerpres.ro.

''Acvilele'' vor participa şi la câteva turnee din circuitul mondial FIBA 3x3 Women's Series, în perioada următoare vor fi prezente la întrecerile găzduite de Mies (Elveţia) şi Voiron (Franţa).

Lotul feminin olimpic de baschet 3x3 al României este compus din Sonia Ursu, Ashley Walker, Ancuţa Stoenescu, Florina Stănici, Anca Şipoş, Gabriela Irimia, Alexandra Uiuiu, Elisabeth Pavel, Gabriela Mărginean şi Claudia Cuic, ultimele două urmând să se alăture colegelor în cel mai scurt timp.

Prima acţiune va avea loc pe 15 şi 16 mai, la Mies, la aceasta urmând să participe Elisabeth Pavel, Sonia Ursu, Anca Şipoş şi Ashley Walker, însoţite de antrenoarea Tatiana Galova şi kinetoterapeutul Mircea Nuţescu. România este repartizata în Grupa B, alături de Olanda, Spania şi Ungaria. În cazul unei clasări pe unul din primele trei locuri în grupă, România va evolua pe 16 mai în faza eliminatorie, acolo unde va întâlni adversare din Grupa A (în care evoluează Rusia, Mongolia, Polonia, Elveţia)

O săptămână mai târziu, ''acvilele'' vor pleca spre Hexagon, urmând să participe în perioada 20-21 mai la meciurile celui de-al doilea turneu din circuitul mondial FIBA 3x3 Women's Series, care se vor desfăşura în localitatea Voiron.

Conform planului de pregătire, componentele lotului vor continua pregătirile la Izvorani până în data de 9 iulie, atunci când este programată plecarea la ultima acţiune înainte de intrarea in Satul Olimpic, la întrecerile găzduite de Utsunomiya. Echipa feminina de baschet 3x3 a Romaniei se va alătura delegaţiei olimpice a României în Satul Olimpic, în data de 18 iulie, iar din 24 iulie va intra in focurile turneului olimpic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.