Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lotul României la Jocurile Invictus Toronto 2017 va fi prezentat marţi

www.aktual24.ro
Gabriel Leș MApN

Lotul extins care va reprezenta România la Jocurile Invictus Toronto 2017 va fi prezentat marţi, prilej cu care 33 de sportivi selecţionaţi pentru primul cantonament de pregătire vor primi legitimaţiile de sportiv al CSA Steaua Bucureşti şi primul set de echipament de antrenament, informează un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale.

Evenimentul va avea loc în prezenţa ministrului Apărării Naţionale, Gabriel-Beniamin Leş, şi a şefului Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, în incinta Sălii de sport "Mihai Viteazul" a CSA Steaua Bucureşti. Potrivit sursei citate, primul cantonament de pregătire va desfăşura în perioada 15-24 ianuarie, iar echipamentele speciale de competiţie, adaptate în funcţie de situaţia medicală a fiecărui rănit, vor fi achiziţionate gradual, cu fonduri asigurate de CSA Steaua şi de partenerii proiectului.

"Lotul sportiv se va pregăti pentru mai multe discipline sportive, adaptate pentru persoane cu dizabilităţi, respectiv: atletism, canotaj în sală (la simulator), ciclism, powerlifting, tir cu arcul, înot şi volei din şezut. În cadrul evenimentului, va fi prezentat stadiul actual al proiectului 'Invictus Team România - 2017', precum şi calendarul activităţilor ce se vor desfăşura până la participarea la competiţia din Canada, programată în perioada 22-30 septembrie", precizează MApN, conform Agerpres.

Ca proiect de reprezentare naţională, "Invictus Team România - 2017" îşi propune să atragă implicarea şi sprijinul cetăţenilor, organizaţiilor guvernamentale şi non-guvernamentale sau a altor instituţii care doresc să contribuie, pe bază de voluntariat, la succesul acestei iniţiative, adaugă sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.