Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Louis Rees-Zammit, internaționalul galez, se lansează în fotbalul american

rugby.ro
rugby

Louis Rees-Zammit, speranţa rugby-ului galez, în vârstă de 22 de ani, părăseşte acest sport pentru a încerca o carieră în fotbalul american în Statele Unite, a anunţat marţi clubul său, Gloucester, scrie AFP.

"Gloucester Rugby a fost de acord să rezilieze contractul cu Louis Rees-Zammit pentru a-i permite jucătorului de 22 de ani să-şi realizeze visul de a juca în National Football League (NFL)", a spus echipa engleză pe site-ul său, potrivit Agerpres.

Rees-Zammit 'a acceptat o invitaţie de a se alătura NFL International Player Pathway (IPP), o poartă care permite sportivilor de nivel înalt să se alăture prestigioasei ligi nord-americane.

La Cupa Mondială 2023 din Franţa, jucătorul a lăsat o impresie foarte bună la naţionala galeză marcând cinci eseuri în partidele disputate.

"Am avut incredibila onoare de a juca rugby pentru ţara mea. Cu toate acestea, cred că este momentul potrivit să ating un alt obiectiv profesional jucând fotbal american în Statele Unite. Aceste oportunităţi nu apar foarte des", a spus jucătorul.

Înaintea sa, şi englezul Chris Wade a încercat, fără succes, să evolueze în NFL după ce a părăsit echipa de rugby London Wasps.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.