Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ: Încă un şef de serviciu, DECAPITAT. Se duc lupte grele pentru şefia DGA (presă)

DGA

Se dau lupte grele în interiorul Direcţiei Generale Anticorupţie după ce au apărut zvonuri potrivit cărora şeful instituţiei este la un pas de a fi înlocuit. Totul ar veni în urma amplei operaţiuni de schimbare a capilor sistemului, potrivit Naţional.

"Şi cum retragerea mai mult sau mai puţin strategică a lui Alexandru Cătălin Ioniţă din fruntea Direcţiei Generale Anticorupţie este dată ca şi iminentă, cu singura observaţie că acesta nu va fi pensionat ci, cel mai probabil, va primi un alt post de consolare, deja s-au pornit lupte grele pentru succesiunea în fruntea DGA. (...)Miza de a avea un om la conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie este încă una uriaşă, din moment ce, din câte se pare, ditamai consilierii prezidenţiali conectaţi la reţeaua sorosista au ajuns să se intereseze de cine îi va lua locul lui Ioniţă. ", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Competitorul neoficial ar fi chiar un fost prim-adjunct al instituţiei: Octavian Melintescu. Numirea acestuia a născut însă la acea vreme unele controverse privind vechimea lui în funcţii de conducere, existând prevederi legale care i-ar fi interzis să ocupe funcţia cu pricina dacă nu însuma 5 ani vechime.

Nu sunt însă singurele controverse cu iz de scandal din DGA.

"Se vorbeşte tot mai intens şi despre faptul că în perioada 15 martie – 1 aprilie 2016 ar fi fost împuterniciţi mai mulţi şefi de structuri teritoriale, fără nicio pregătire şi experienţă managerială, nu puţini dintre ei chiar foşti agenţi, dar care după doar şase luni au ieşit la pensie cu sume ameţitoare", mai scrie jurnalistul.

Citeşte şi: Cadou FABULOS pentru şeful statului: Klaus Iohannis poate primi DOUĂ CASE la final de mandat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.