Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură dată de autorităţi: Fratele lui Bercea Mondial şi trei nepoţi ai acestuia au fost reţinuţi

jurnaldevrancea.ro
catuse

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au reţinut, miercuri, opt persoane după percheziţiile desfăşurate în oraşul Drăgăneşti-Olt într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează un comunicat al IPJ Olt.

După percheziţii, au fost duse la audieri 10 persoane şi au fost reţinute opt dintre acestea. Potrivit unor surse, printre cei reţinuţi ar fi şi rude ale lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial. "În urma celor şapte percheziţii desfăşurate în această dimineaţă de poliţiştii de investigaţii criminale, acţiuni speciale şi cei din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti Olt, au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni ori a fi fost folosite la comiterea unor infracţiuni. De asemenea, 10 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul poliţiei. Faţă de 8 persoane a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale", se arată în comunicatul IPJ Olt.

Percheziţiile domiciliare în oraşul Drăgăneşti-Olt au fost determinate de faptul că în noaptea de 8/9 august mai multe persoane din localitate au fost implicate într-o altercaţie. La percheziţiile de miercuri dimineaţa au participat peste 40 de poliţişti de investigaţii criminale, acţiuni speciale şi din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti Olt, precum şi jandarmi. "Percheziţiile se desfăşoară într-un dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane implicate într-o altercaţie care a avut loc în noaptea de 08/09 august a.c., pe raza oraşului Drăgăneşti-Olt", a anunţat, miercuri, un comunicat al IPJ Olt.

Conform unor surse, în scandalul din urmă cu două nopţi, din Drăgăneşti-Olt, ar fi fost implicate două grupuri de persoane, din unul din grupuri făcând parte şi membri ai familiei lui Bercea Mondial. În incident au fost sparte geamurile unor maşini şi un bărbat a fost lovit, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.