Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de forţă a UNPR la Primăria Capitalei. Majoritatea PNL îşi dă mâna cu oamenii lui Oprea

strike lovitura

Semnal de alarmă pentru PSD. După ce UNPR a dat semnalul că poate repeta figura de la desemnarea lui MRU la SIE cu ocazia reexaminării Codului Fiscal în Parlament, oamenii lui Oprea au trecut la atac pentru a lua tainul.

O mişcare foarte interesantă şi cu multiple însemnătăţi politice a avut loc azi la Primăria Capitalei.

Vezi şi: CUTREMUR la RATB. Conducerea regiei, decapitată

Vincenţiu Daniel Antonescu a fost demis din funcţia de director general al RATB. Radu Orzaţă, fost consilier general PP-DD, în prezent consilier UNPR, a fost numit director general interimar la RATB.

Radu Orzaţă a fost numit în funcţia de director general interimar la RATB, în locul lui Vincenţiu Daniel Antonescu, dintr-o decizie a CA al RATB.

"Mişcarea s-a făcut cu acordul tacit al şefilor PNL din Bucureşti. Urmează vremuri interesante", a susţinut pentru STIRIPESURSE.RO sub protecţia anonimatului un important şef liberal din Capitală.

Directorul general al RATB, Vincenţiu Daniel Antonescu, a fost demis miercuri dintr-o decizie a CA al RATB pentru proasta administrare a Regiei şi situaţia în care se află cu ANAF.

"Urmează concurs pe Ordonanţa 109, cum prevede legea. Nu ştiu încă data organizării concursului şi nu e la latitudinea executivului din RATB. Probabil că s-au gândit să mă aleagă în această funcţie pentru că pot să fiu competent", a declarat Radu Orzaţă pentru b365.ro.

Concurs la care cu siguranţă se va înscrie şi el şi în bunul mers al lucrurilor interimatul se va transforma în definitivat cu acte.

Vincenţiu Daniel Antonescu ocupa funcţia de director general al RATB de la jumătatea lunii iunie a anului trecut. El l-a înlocuit pe Daniel Florentin Doman, care a demisionat, din "motive personale" de la şefia RATB pe 12 iunie.

Interimatul, pana la organizarea unui concurs, va fi asigurat de Radu Orzata, membru al Consiliului de Administratie si consilier general din partea UNPR. Acesta a fost presedinte al PPDD Bucuresti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.