Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de imagine pentru Cluj-Napoca! Comisia Europeană a anunțat că orașul de pe Someș este în finala pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării

protest la cluj

Comisia Europeană în România a anunțat că orașul Cluj-Napoca a intrat în finala competiției pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării. În acest fel ar putea câștiga suma de 1 milion de euro.

Citește și: GALERIE FOTO - Caz șocant la Vaslui! Un bărbat și-a dat foc după ce iubita l-a părăsit

În această finală au mai intrat: Espoo (Finlanda), Ghent (Belgia), Groningen (Olanda), Helsingborg (Suedia), Leeuwarden (Olanda), Leuven (Belgia), Linz (Austria), Milano (Italia), Reykjavik (Islanda), Valencia (Spaina), Vienna (Austria).

Decizia administrației din Cluj-Napoca a fost luată după ce comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, Mariya Gabriel, a dat startul acestei competiții cu ocazia participării la conferinta "StartUpCity Cluj-Napoca".

"Sunt încântată să anunț începerea căutării pentru succesorul orasului Nantes, pentru cel mai inovativ oraș european al anului 2020, aici, la Cluj-Napoca. Sunt convinsă că povestea voastră de succes are puterea să inspire alte orase. Într-un timp foarte scurt, ați construit ecosisteme dinamice, cu rezultate tangibile pentru cetățenii voștri și ați putea împărtăși o lecție valoroasă. Dorința mea este să văd exemple de acest gen pe toată harta Europei, nu doar în unele părți ale sale. Vă rog să fiți curajosi și să ne arătați că sunteți foarte inovativi, că puteti face diferența și îmbunătăți viața oamenilor", le-a spus comisarul Mariya Gabriel reprezentanților oraselor europene prezenți la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.