Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de la DNA pentru Mădălin Voicu: Încă doi grei sunt implicați

Procurorii au dat o nouă lovitură. Au trimis doi parlamentari în judecată. Dosarul în care parlamentarii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu, dar şi fostul preşedinte al ANAF, sunt acuzaţi de corupţie, va ajunge în scurt timp pe masa judecătorilor Curţii Supreme. Fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu, este acuzat că a emis două circulare prin care persoanele implicate în proiectele derulate de Asociaţia Partida Romilor, coordonată de Nicolae Păun, au fost scutite de la plata contribuţiilor la asigurările de sănătate. Acesta a fost citat astăzi la DNA.

Citeşte şi: România TV aruncă BOMBA: PNL fuzionează cu UNPR

Gelu Diaconu a confirmat faptul că dosarul a fost înaintat în instanţă. "Păi nu poate exista un prejudiciu atât timp cât contribuţia de asigurări de sănătate pe care ar fi datorat-o, inclusiv cei din grupul infracţional, a fost amnistiată. Noi vorbim de situaţia a 4, 5 milioane de contribuabili. Cei cu venituri modice sau fără venituri. Adică amărâţii României. În această categorie s-au încadrat şi cei care fac obiectul cercetărilor parchetului.", a spus Diaconu.

Citește și: Un nou VIOL ÎNFIORĂTOR șochează România: O elevă din Vaslui a fost violată, de colegi, în timpul orei de desen

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.