Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de proporții în PSD: Dăncilă laudă fundația pe care Firea a acuzat-o că face jocurile adversarilor politici

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Premierul demis Viorica Dăncilă (PSD) a declarat, vineri, la Timişoara, că susţine şi apreciază iniţiativa fundaţiei care construieşte, în Capitală, cu fonduri primite din donaţii de la populaţie, un spital pentru copiii bolnavi de cancer, potrivit Agerpres. Afirmațiile lui Dăncilă vin în contextul în care primarul Capitalei, Gabriela Firea (PSD), a zis ca liderii fundației fac jocurile politice ale lui Vlad Voiculescu (PLUS) pentru ca acesta să câștige alegerile din 2020 în București pentru funcția de primar general.

„Din punctul meu de vedere, tot ceea ce se realizează pentru oameni, tot ceea ce se realizează mai ales pentru copii, este de preţuit. Eu sunt de acord cu toate iniţiativele care pot aduce lucruri bune pentru România, pentru oameni, pentru copii şi de aceea eu susţin această iniţiativă. După câte ştiu, chiar Primăria Capitalei a sprijinit această iniţiativă cu un teren pe care l-a pus la dispoziţie pentru construirea acestui spital. Deci, orice iniţiativă, orice proiect care aduce un lucru bun pentru România, pentru cetăţeni, este un proiect pentru care aş vrea să fiu partener de dialog”, a spus Dăncilă.

Asociația „Dăruiește viața” a adunat donații destinate construirii în București a unui spital modern pentru copiii bolnavi de cancer.

Vezi si: Dacian Cioloș s-a dezlănțuit după ieșirile lui Andrei Caramitru: Nu mă reprezintă pe mine. Nu știu dacă e politician .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.