Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! Avocatul lui Liviu Dragnea aruncă bomba: Brazilia clasează ancheta de la Fortaleza

maria vasii

Procurorii brazilieni au decis să nu ancheteze afacerile mai multor cetăţeni români, despre care jurnaliştii Rise Project au scris că sunt apropiaţi ai lui Liviu Dragnea.

Anunţul a fost făcut de avocatul Maria Vasii. Aceasta a precizat că a fost informată de avocaţi din Brazilia despre decizia anchetatorilor de acolo.

În urma verificărilor a rezultat că sumele folosite de cetăţenii români pentru achiziţii de imobile nu provin din infracţiuni de spălare de bani, a mai spus aceasta.

Un primar PSD nu vede cu ochi buni 'revoluția fiscală'! Mihai Tudose, provocat să rezolve o problemă de 'aritmetică de cls. a II-a'

„Înainte de a face tranzacţia acelei sume de bani către Fortaleza pentru a plăti acel imobil, banii au fost supuşi unei anchete interne în sistemul bancar, iar, după două luni de cercetări amănunţite, rezultatul primit de la autorităţile din sistemul bancar au confirmat că tranzacţia este absolut validă”, a spus Maria Vasii, la Digi24.

Principalele dezvăluiri despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Brazilia au fost publicate de Rise Project. O parte din rezultatele investigaţiilor Rise Project au atras şi atenţia DNA.

Presa a făcut dezvăluiri importante despre conexiunile dintre liderul PSD, afacerile familiei acestuia şi compania Tel Drum. Cu aceeaşi insistenţă, Liviu Dragnea a respins asocierea sa directă cu această societate abonată la bani publici, deşi există documente, inclusiv o notă secretă întocmită de un serviciu de informaţii, care pun într-o altă lumină poziţiile luate de Dragnea pe acest subiect

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.