Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! Dragnea și-a pierdut cel mai vehement susținător de la Washington. Și-a dat demisia, după un scandal uriaș

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea cruce
Elliott Broidy, fundraiserul care l-a invitat pe Liviu Dragnea în ianuarie 2017 la ceremonia de investire a președintelui Donald Trump, și-a dat vineri demisia din funcția de vicepreședinte al Comitetului de finanțe al Partidului Republican, după ce Wall Street Journal a dezvăluit că Michael Cohen, avocatul personal al președintelui Trump, a negociat plata de 1.6 milioane de dolari unui fost model Playboy care spune că Broidy a lăsat-o însărcinată, relatează CBS News, Politico și New York Times, conform Hotnews.ro.

SUA, Franţa şi Regatul Uni, demers la ONU după bombardarea Siriei. Ce propun celorlalte 12 țări

”Recunosc că am avut o relație consensuală cu un model Playboy”, a spus Broidy pentru Wall Street Journal. ”La sfârșitul relației, această femeie  mi-a spus că este însărcinată. Ea singură a decis că nu vrea să continue cu sarcina și i-am oferit ajutor financiar în timpul acestei perioade dificile”, a mai spus el.
Potrivit ziarului, Broidy ar fi făcut o înțelegere cu modelul ca ea să nu vorbească despre sarcină. În schimb, el i-a promis 1,6 milioane de dolari care îi vor fi plătiți în rate pe o perioadă de doi ani.

Elliott Broidy a fost vicepreşedinte al Comitetului de strângere de fonduri pentru victoria candidatului la preşedinţia SUA, Donald Trump. Broidy a fost preşedinte al fondului de investiţii Markstone Capital, însă a fost nevoit să îşi dea demisia în 2009, după ce a recunoscut că a dat mită 1 milion de dolari către oficiali ai statului New York şi către manageri ai fondurilor private de pensii.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost în ianurarie 2017 în SUA, alături de premierul Sorin Grindeanu, pentru a participa la evenimentele de investire  președintelui Donald Trump. Invitația a fost făcută atunci de Elliot Broidy,  care era vicepreședinte al comitetului de investire a președintelui Statelor Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.