Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în Camera Deputaților, înaintea moțiunii de cenzură

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputaților nu a vacantat, marti, mandatul de deputat al lui Octavian Goga (PSD), din lipsă de cvorum, ședința fiind închisă de Marcel Ciolacu dupa o disputa intre PSD si opozitie:

  • În locul PSD-istului Octavian Goga, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare, urma să vina un PMP-ist care vota pentru demiterea Guvernului, dar acest lucru nu se va mai intampla pana la motiunea de cenzura.
  • Ședința Camerei Deputaților a debutat cu scandal intre putere si opozitie. PNL si USR au zis ca votul in cazul lui Goga a fost pus special la sfarsitul sedinei ca sa nu mai fie cvorum de lucru, iar Pro Romania a zis ca sunt suspiciuni ca PSD-istii isi vor scoate cartelele din aparatul de vot sau vor iesi din sala la votul in cazul vacantarii mandatului.
  • In urma unor consultari, s-a decis ca vacantarea mandatulul lui Octavian Goga sa se voteze la inceputul sedintei. Dar au fost 152 de voturi, 1 contra, 1 abtinere si 3 nu au votat. „Constatand lipsa de cvorum, suspend sedinta. Multumesc”, a zis Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor.
  • Astfel, Octavian Goga nu mai este deputat pentru ca s-a luat act de incetarea mandatului sau, dar nici nu vine PMP-istul in locul lui, pana la motiunea de cenzura.

Citeste si: Culisele schimbarii la fata a Vioricai Dancila .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.