Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru în cazul asasinării jurnalistei Daphne Galizia: Fostul şef de cabinet al premierului maltez, eliberat! Acuzațiile au fost retrase

Times of Malta
galizia jurnalista malta

Fostul şef de cabinet al prim-ministrului maltez, Keith Schembri, a fost eliberat şi acuzaţiile împotriva lui au fost retrase, a declarat poliţia joi, potrivit cotidianului La Libre Belgique, scrie agerpres.ro.

Keith Schembri a fost arestat marţi pentru interogatoriu în cadrul uciderii jurnalistei Daphne Caruana Galizia în 2017. "În acest stadiu, poliţia consideră că nu are nevoie să îl aresteze pe Keith Schembri", potrivit unui comunicat al poliţiei.

Marţi, Schembri a demisionat după ce a fost convocat pentru un interogatoriu.

Scene halucinante la Ministerul Muncii: Angajaţii ar fi sechestraţi la serviciu


Numele lui Schembri, şeful de cabinet al premierului Joseph Muscat începând din 2013, a fost menţionat în anchetă ca având legături cu omul de afaceri Yorgen Fenech, arestat săptămâna trecută şi considerat de familia jurnalistei şi de unele media locale drept unul dintre cei care a ordonat asasinatul.

Daphne Caruana Galizia a fost ucisă la 16 octombrie 2017 cu ajutorul unei încărcături explozive plasate sub automobilul său în apropierea casei unde locuia, în satul maltez Bidnija. Trei bărbaţi - fraţii Alfred şi George Degiorgio şi Vince Muscat - au fost puşi sub acuzare pentru plasarea bombei, în faţa instanţei, ei pledând nevinovat.

În această săptămână, doi miniştri ai guvernului maltez au demisionat după ce au fost legaţi de ancheta penală. Ei nu au fost puşi sub acuzare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.