Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru la Barcelona: Gerard Piqué își anunță retragerea din fotbal (Video)

Gerard Pique Facebook
Gerard Pique

Gerard Piqué și-a anunțat retragerea din fotbal și a transmis că sâmbăta aceasta va fi ultimul său meci pe Camp Nou, contra celor de la Almería, după cum a explicat într-o înregistrare video pe rețelele de socializare.

Într-un clip emoționant de două minute în care a trecut în revistă întreaga sa carieră de fotbalist de când a ajuns la La Masia, fundașul central a dat una dintre veștile anului: retragerea sa din fotbalul profesionist.

„Tu, culers, mi-ai dat totul, iar acum că visele acelui copil s-au împlinit, vreau să-ți spun că este timpul să închidem acest cerc. Întotdeauna am spus că după Barça nu va mai exista o altă echipă și așa va fi. Sâmbăta aceasta va fi ultimul meu meci pe Camp Nou".

Prin urmare, meciul cu Almeria de sâmbătă, de la ora 21:00, de la Barcelona, capătă o tentă foarte importantă, deoarece va fi ultimul pe care Piqué îl va purta în tricoul lui Barça, cel puțin pe Camp Nou.

Gerard Piqué are 35 de ani. A început fotbalul la academia Barcelonei, însă primul contract de jucător profesionist l-a avut la Manchester United. La 21 de ani s-a întors la Barcelona, unde a cucerit opt trofee de campion al Spaniei, șapte Cupe ale Spaniei, șase supercupe, trei trofee ale Ligii Campionilor, trei supercupe ale Europei. La naționala Spaniei a câștigat Cupa Mondială din 2010 și Campionatul European din 2012.

În ultima perioadă a fost mai mult rezervă la Barcelona, fiind mai mult în atenția presei pentru divorțul de cântăreața Shakira.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.