Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitura de teatru. Legea lui Dragnea a fost RESPINSA / UPDATE. Replica Alinei Gorghiu

UPDATE: Dezbaterile din plen privind reluarea votului au fost incheiate dupa ce PNL si UDMR au amenintat ca parasesc sala, iar Liviu Dragnea a solicitat sa se constate ca legea a picat si a anuntat ca o va depune din nou pentru reluarea intregului proces legislativ.

Lovitura de teatru pentru PSD. Legea lui Dragnea a fost a respinsa. Presedintele de sedinta Florin Iordache a anuntat ca a fost respinsa dupa ce deputatul UDMR Marton Arpad si liderul grupului PNL Eugen Nicolaescu au semnalat faptul ca voturile 'pentru' nu au reprezentat jumatate plus unu din numarul deputatilor prezenti.

PSD a cerut reluarea votului prin apel nominal.

Problmea ar fi aparut pentru ca sistemul electronic de vot ar fi inregistrat prezenta deputatilor in Parlament, si nu prezenta deputatilor in sala de plen.

Deputatul Mihai Sturzu a semnalat ca daca exista o problema cu sistemul de vot ar trebui sa fie reluat votul prin apel nominal la toate voturile pe toate legile votate pana acum cu acest sistem de vot.

Co-presedintele PNL i-a cerut lui Liviu Dragnea sa nu ii indemne pe colegii sai sa incalce regulamentul si sa ramana in istorie ca cel care dorit votarea legii sale de 1000 de ori doar pentru a trece.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.