Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru - Mircea Badea 'schimbă macazul': Ce va face din acest weekend celebrul prezentator TV

captura Antena 3
Mircea Badea

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la postul de televiziune Antena 3, pregătește o surpriză de proporții pentru telespectatorii săi. Vedeta postului propune o schimbare neașteptată, trecând într-o nouă ipostază - cea de comentator special.

După ce Antena 1 și Antena 3 au anunțat că au dobândit drepturile de transmitere ale curselelor de Formula 1 și se pregătesc să le difuzeze în zilele următoare, o veste surprinzătoare vine pentru pasionații de sporturi cu motor: Mircea Badea ar putea fi prezent ca invitat special în transmisiile respective, dacă comentatorul desemnat este Cătălin Cedric Ghigea, conform Fanatik.ro.

Cunoscuta pasiune a lui Mircea Badea pentru sport este deja un fapt cunoscut de către publicul care urmărește Antena 1 sau Antena 3. Cu toate acestea, până în prezent, comentariile sale s-au concentrat mai mult pe sporturile de contact, cum ar fi MMA sau boxul.

Cu toate acestea, Mircea Badea se pregătește acum pentru o nouă etapă în cariera sa, aceasta fiind legată de universul sporturilor cu motor.

Mai exact, Antena 1 ia în considerare să-l invite pe Mircea Badea în calitate de comentator special pentru cursele de Formula 1 difuzate de Antena 1 și Antena 3. Acesta ar urma să fie invitatul lui Cătălin Cedric Ghigea, persoana care este "titularul" postului din Băneasa pentru acest sezon de curse.

”Voi comenta Formula 1 la Antena începând cu acest weekend. Am discutat, ne-am înțeles, am căzut de acord. (...) Ca și voi, am fost telespectator al F1 pentru cel puțin 25 de ani și nu am ratat nicio cursă (unele le-am văzut înregistrate). De mulți ani am și abonament la F1TV. În fiecare zi citesc cel puțin 1.5 ore despre F1”, a declarat Cătălin Cedric Ghigea, conform gsp.

De cele mai multe ori, comentariile în Formula 1 sunt structurate sub forma unui dialog captivant. Ca urmare, cea mai populară competiție sportivă din lume, precum Formula 1, va fi însoțită de un comentator special, în unele curse, și anume Mircea Badea, care împărtășește aceeași pasiune pentru mașini, curse și adrenalină.

Pasiunea lui Mircea Badea pentru mașinile puternice este binecunoscută de toți. Mașina pe care o conduce este una care ar putea fi cu ușurință implicată în curse. În plus, fiul său și al lui Carmen Brumă pare să urmeze aceeași cale, fiind implicat activ în karting. Prin urmare, ideea ca Mircea Badea să comenteze Formula 1 nu pare deloc surprinzătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.