Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Mirela Lavric, suspendată degeaba pentru că nu s-a dopat

doping

Mirela Lavric a fost suspendată degeaba! Nu s-a dopat cu Meldonium! Sportiva, una dintre cele mai bune sprintere din România, a ratat prezența la Olimpiada de la Rio de Janeiro, tocmai fiindcă fusese suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium la un control efectuat în timpul Campionatului Mondial de sală de la Portland, din luna martie 2016.

Atleta Mirela lavric a fost suspendată degeaba, iar zilele trecute i-a sosit înștiințarea oficială că a fost declarată nevinovată. Sportiva este acum însărcinată! „A venit decizia și este un lucru important, însă regret foarte mult că nu am fost la Jocurile Olimpice, însă acum trebuie să iau partea bună a lucrurilor, anume că am fost declarată nevinovată. Altceva nu mai pot schimba.

Aș putea să fiu supărată pentru că nu s-a gestionat cum trebuie situația și mulți sportivi au avut de suferit. Dar, oricât de supărată aș fi, nu am cu cine să mă lupt, să fac dreptate și trebuie să iau totul ca atare.

Deja m-am liniștit, vreau să uit de acea perioadă, a fost o perioadă grea, în care am fost șocată. Acum mă axez pe viața mea personală și când mă voi reapuca, mă voi reapuca având forțe noi”, a spus Lavric pentru Dolce Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.