Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de TEATRU pe ultima sută de metri - OUG 114, aviz favorabil de la Consiliul Economic și Social

Consiliul Economic și Social a avizat favorabil, în ședința de joi, proiectul de modificare a OUG 114/2018, astfel încât acesta va putea fi discutat în ședința de Guvern de vineri, scrie Mediafax.

Citește și: Ioan Mircea Pașcu, informație ÎN PREMIERĂ, după ce a fost exclus de pe lista PSD pentru P.E: 'Țineți pariu cu mine?'

Prevederile privind băncile nu au generat observații din partea membrilor CES, unele nemulțumiri apărând în cazul celor legate de energie. Astfel, reprezentanții companiilor de utilități au apreciat măsura reducerii contribuției de 2% datorată ANRE pentru producătorii de energie pe bază de cărbune și pentru producătorii de energie termică pentru populație drept discriminatorie, sugerând eliminarea acesteia.

În același timp membrii CES au considerat oportune unele măsuri care să prevină o explozie a prețurilor la energie electrică și gaze naturale după 2022, când expiră perioada de plafonare.

Proiectul de modificare a OUG 114 va fi discutat în ședința de Guvern de vineri, schimbările privind prevederile pentru sistemul bancar, pilonul II de pensii, partea de energie, partea de comunicații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.