Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Văduva miliardarului Adamescu demontează capcana întinsă de fiul vitreg

Văduva miliardarului Dan Adamescu, Carmen Adamescu, a reușit să demonteze capcana întinsă de fiul vitreg, Alexander Adamescu. Sâmbătă, în jurul orei 10.45 o dubă de culoare roșie a ajuns în fața locuinței din Bulevardul Aviatorilor, începând să încarce bunuri de valoare, mobilier și tablouri.

”În dimineața zilei de 11.03.2017, în jurul orei 10:45, am fost anunțată de către vecinii din Bulevardul Aviatorilor că se produce exact ceea ce anunța Adriana Constantinescu, concubina fiului meu vitreg, în emisiunea Sinteza zilei din data de 2 martie 2017:

O dubă de culoare roșie și cu număr de Galați a intrat în curtea locuinței, iar mai mulți indivizi necunoscuți au deschis ușa și au început să încarce obiectele de valoare din interior. Întrucât o parte dintre obiectele din casă îmi aparțin de drept, fiind achiziționate înaintea căsătoriei, iar celelalte fac parte din masa succesorală, am apelat la numărul de urgență 112, semnalând o posibilă intrare prin efacție și sustragere a unor bunuri de valoare.

content-image

La ora 11:01 au ajuns la fața locului două echipaje de poliție care au verificat baza legală a operațiunii de golire a casei de mobilier și tablouri. Întrucât nu au putut prezenta niciun fel de acte justificative, indivizii au fost obligați să-și descarce „prada” din dubă și să pună la loc obiectele. Reacția lor indica faptul că ar fi fost vorba despre o tentativă de furt calificat, ce a fost stopată inițial de intervenția organelor de poliție, care i-au surprins pe făptuitori în flagrant delict.

Ulterior, în zonă au apărut domnul Mihai Nichita , administratorul de la International Business Center Modern S.R.L., firmă ce deține clădirea, precum și doamna Viorica Stanca, secretara The Nova Group Romania, ambii aflați în subordinea directă a fiului meu vitreg, Alexander Adamescu.

content-image

Aceștia au prezentat avocaților mei o împuternicire, dar care nu prevedea explicit dreptul de a îndepărta obiecte din locuință. De aceea, cu toate că au forțat inițial încărcarea camionului cu o mulțime de obiecte, cei doi reprezentanți ai fiului meu vitreg au acceptat rămânerea dubei în curtea imobilului până mâine, astfel încât să putem inventaria oficial bunurile aflate acolo.

Interesant este faptul că, absolut „întâmplător”, o tentativă similară a fost surprinsă ieri, 10 martie 2017, de către fotografii tabloidului CanCan, care au sugerat, fără nicio dovadă, că ar fi vorba despre o acțiune coordonată de mine.

Pe baza acestor informații, îmi permit, asemeni invitaților din studioul Antena 3, să lansez două ipoteze de lucru:

  • · Este vorba despre o nouă încercare de discreditare a persoanei mele și de afectare a imaginii publice, prin extragerea unor obiecte de valoare din locuința comună, asociată cu lansarea de acuzații referitoare la faptul că eu aș fi sustras acele obiecte în 2015.
  • · Persoana care are direct de câștigat din această situație este concubina fiului vitreg, Adriana Constantinescu, împotriva căreia am anunțat public că depun plângere pentru lansarea exact a acestor acuzații nefondate. Așa cum uneori la locul faptei se „plantează” probe, dânsa are nevoie în prezent să „extragă” probe, pentru a scăpa de răspundere și de achitarea despăgubirilor morale pe care i le-am solicitat.

content-image

Ancheta va stabili exact despre ce este vorba și cine este implicat, dar pentru moment îmi voi permite să refac filmul evenimentelor de până acum:

  • · pe 2 martie 2017, concubina fiului meu vitreg a descris la Antena 3 exact acest mod de operare, lansând acuzația nefondată că l-aș fi folosit în 2015 pentru a face să dispară din locuința comună tablouri și piese de mobilier,
  • · pe 8 martie 2017, anunț public faptul că o dau în judecată pentru lezarea gravă a demnității și imaginii mele publice și solicit daune morale de 4.467.600 lei, ce vor fi integral donate Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României”,
  • · pe 10 martie fotografii CanCan primesc un pont și documentează o repetiție a acțiunii de astăzi, în textul articolului sugerând opiniei publice că m-aș afla în spatele operațiunii,
  • · pe 11 martie acțiunea se reia, tot sub coordonarea domnului Nichita și doamnei Stanca, dar este oprită de intervenția poliției, iar apoi a avocaților mei,
  • · din nou, fotografii CanCan primesc un pont și vin să documenteze noile evoluții ale situației.

Vă puteți imagina titlurile de astăzi din CanCan și Antena 3, dacă totul ar fi decurs conform planului inițial: “Văduva îl devalizează pe miliardarul mort” sau “Văduva cară cu duba averea miliardarului”, etc. …

În realitate, pe lângă faptul că nu sunt în niciun fel implicată în aceste acțiuni, ci sunt doar victima acestor malversațiuni, îmi pun, ca și opinia publică, o serie de întrebări:

  • · Dacă totul ar fi fost legal, de ce s-au oprit ieri după ce au furnizat fotografilor de la CanCan material pentru crearea unei perdele de fum și orientarea bănuielilor către mine?
  • · Dacă acțiunea ar fi licită, de ce s-au oprit inițial din încărcarea dubei, iar apoi au acceptat rămânerea acesteia în curtea imobilului până mâine, 12.03.2017, astfel încât să putem inventaria oficial bunurile aflate acolo?
  • · Ce interes legitim ar putea invoca fiul meu vitreg, Alexander Adamescu, pentru justificarea scoaterii din locuință a unor bunuri de valoare ce fac parte din masa succesorală, prin încălcarea art. 1119 din Codul civil și riscând astfel pierderea unei părți din moștenire? Va invoca din nou devalizarea de către angajați?

Închei mulțumind și pe această cale vecinilor care mi-au semnalat la timp capcana ce mi-a fost întinsă, precum și poliției care a intervenit la timp, pentru a constata faptele și a împiedica ducerea la bun sfârșit a acestei acțiuni”, arată Carmen Adamescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.