Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură dură a lui Mihai Tudose pentru Liviu Dragnea: 'Eu AM ÎNCREDERE în OLAF'

tudose dragnea

Liviu Dragnea are mari probleme. Condamnat deja cu suspendare în dosarul referendumului, liderul PSD este acum urmărit de procurorii DNA şi în dosarul Tel Drum. Acesta a plecat de la o sesizare de la OLAF, instituţie care se ocupă de banii europeni. Referitor la acest for, Mihai Tudose a făcut o referire cel puţin curioasă.

Citește și: Semnal de alarmă! Apa îmbuteliată, la preț de MARMURĂ! Ce pregătesc mai-marii statului

"Asta e chiar o întrebare? Eu am încredere în OLAF", a spus Tudose. care s-a referit şi la protestele de duminică seară din toată România. Mai mult, Tudose s-a dezis total de legile justiţiei.

"Eu nu am auzit proteste mari pe această zonă de fiscalitate. Au fost nişte exacerbări ale unor lideri. S-au urcat pe alt protest. Legile sunt în Parlament. Nu face Guvernul amendamente la legile justiţiei. Nu a plecat ca şi proiect de lege de la Guvern", a spus Tudose.

Citește și: Reacție vehementă a Olguței Vasilescu! „NU sunt de acord”

Premierul spune că nu vor fi probleme cu salariile în 2018 şi nu a vrut să spună nimic despre eventualele majorări salariale din 2018. "Poate e şi vina Guvernului. Am avut şi astfel de discuţii. Să se prezinte mai bine noile legi fiscale. Nu vor fi probleme. Noi guvernăm patru ani de zile. E vorba de impozitul pe venitul global, atunci vorbim şi de acel impozit. Ministerul finanţelor să explice mai bine. Vă spun când vine bugetul unde vor fi majorări", a încheiat Tudose.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.