Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură dură din partea justiției: Legea dării în plată a primit aviz negativ

wall-street.ro
creditare plata

Ministerul Justiției și CSM a dat o lovitură cruntă. O lege importantă a primit aviz negativ din partea oamenilor legii.

Inițiatorii spun că 800.000 de mii de familii ar avea nevoie stringentă de o asemenea lege. bancherii contraatacă și spun că negociaza individual cu asemenea cazuri sociale. Decizia oamenilor legii de a da aviz negativ asupra legii a fost trecută sub tacere de initiatori, spune hotnews.

Vezi și: Monica Niculescu, victorie de răsunet la Doha: Pe cine a învins românca

Daca legea trece asa cum e ea in prezent, programul Prima Casa va disparea, iar bancile vor scumpi avansul pentru imprumuturile imobiliare pana la 40%. Tinerii care vor dori sa isi ia un apartament/casa, vor avea nevoie de mult mai multi bani decat in prezent. La randul lui,  deputatul Zamfir, initiatorul proiectului, spune că: "La inceputul saptamanii va intra la vot in Senat, legea darii in plata. Aflu de la colegi ca viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu a inrosit telefoanele senatorilor, cerandu-le sa sustina amendantele BNR pe care vor sa le sustina in plenul Senatului. Face asta de ceva vreme, stiu ca nu se va opri nici daca legea va trece de Senat, pentru ca legea va intra in Camera Deputatilor, unde vor incerca prin toate mijloacele sa o faca inaplicabila, prin introducerea acelor amendamente care tocmai pentru asta sunt facute! Au inceput deja sa lanseze prin presa platita, marea intoxocare ca tinerii nu-si vor mai putea lua credite. Nimic mai neadevarat. Programe gen "Prima casa" nu sunt deloc afectate de legea darii in plata, amenintarile bancilor sunt o forma de santaj de tipul"va punem tinerii in cap", mizand pe imaginea proasta a parlamentarilor in opinia publica! Si nu ma indoiesc ca vor urma si altele!", a mai spus Zamfir.

Vezi și: Iohannis, ironizat în ultimul hal: 'Nu a spus nimic. Face ca Băsescu'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.