Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură DURĂ pentru El Chapo și Cartelul din Sinaloa! Omul lui de încredere a fost arestat

el chapo

Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de droguri din lume, a primit o lovitură dură. Poliția din Italia l-a arestat pe „Dr. Wagner”, locotenentul său, potrivit gsp.ro.

El Chapo se află în prezent în SUA, fiind condamnat la închisoare pe viață, iar autoritățile încearcă să-i oprească toate operațiunile.

Citește și: Descoperiri ȘOCANTE din trecutul întunecat al olandezului. Ar fi venit premeditat la 'vânătoare', în România

Recent, poliția din Italia l-a arestat pe aeroportul Fiumicino, din Roma, pe mexicanul Ramon Cristobal Santoyo, supranumit „Dr. Wagner”. Acesta era mâna dreaptă a lui El Chapo și cel care se ocupă de traficul de droguri din Mexic în SUA după arestarea lui Guzman și un membru important al Cartelului din Sinaloa.

Arestarea a avut loc în august, când „Dr. Wagner” se pregătea să ia un zbor spre Paris, iar de acolo să plece în Mexic. Pe numele său exista un mandat internațional de arest pentru trafic de droguri. Santoyo este într-o închisoare din Italia și urmează să fie extrădat. Acesta va ajunge în SUA, unde va fi judecat pentru trafic de droguri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.